top of page

DENNIS

Tenor

Mijn passie is zingen.  Ik ben tenor en nu al weer enkele jaren lid van het koor en het bevalt me uitstekend. Het is voor mij een heerlijke manier om samen met anderen muziek te maken. Fantastisch, dat mooie, meerstemmige zingen van die levensliedjes. Na het oefenen op de dinsdagavond wil ik ook nog wel eens met een paar koorleden onze stamkroeg induiken. Een fijne afsluiting van de dag. Eén keer per jaar gaan we met het koor twee dagen op de hei extra oefenen. Ik neem dan graag mijn gitaar mee.

KoorHopeloos-4.jpg

TONNY

Sopraan

Ik zing 4 jaar bij Hopeloos. Na een stemtest kwam ik bij de alten, maar nu sta ik bij de lage sopranen, omdat dat toch beter bij mijn stem past.  Ik hou van gewoon lekker zingen en dan is een koor ideaal. Ik neem het zingen wel serieus, en de speciaal gemaakte partijen. Tijdens het oefenen nemen we -met onze telefoon- de partij op, om ook thuis te kunnen oefenen tot muziek en tekst een geheel worden. Soms krijg ik hulp van de sopraan naast mij als ik het even niet weet. Ook helpen we elkaar met de pasjes van de choreografie of het uitzoeken van koorkleding. We hebben gewoon een gezellige groep.

Koor fotos-3.jpg
KoorHopeloos-16.jpg

ANTOON

Bas

Ik zing alweer een jaar of acht in dit koor. Elke dinsdag even dat gevoel van "moet ik weer!". Maar na vijf minuten ben ik blij er weer bij te horen! “Zingen helpt”, is een kreet die voor veel van ons werkelijkheid is. Er zijn altijd wel karweitjes te doen in commissies en als presentator bij optredens. Dat doe ik graag en dat geeft me het gevoel de leden van het koor ook als vrienden te mogen zien.

KoorHopeloos-10.jpg

LIEDEWIJ

Alt

Een tijd lang ben ik op zoek geweest naar een leuk koor en ik voel me bij Hopeloos helemaal thuis. Het leuke van het koor is dat we allemaal heel verschillende mensen zijn, die wel dezelfde passie hebben. We staan iedere week met verschrikkelijk veel plezier met elkaar te zingen. Er wordt hard gewerkt tijdens een repetitieavond, maar ook veel gelachen. Ik fiets altijd luid zingend en met bakken energie naar huis. Echt, ik kan het iedereen aanraden!

bottom of page