top of page

Nieuwe website is LIVE - Handleiding gebruik

Vandaag is het zover; de nieuwe website van Koor Hopeloos is live en daar zijn we dan ook best een beetje trots op. Daarom nodigen we je graag uit een kijkje te nemen.

Zoals je kunt zien is de hele ‘look en feel’ van de site veranderd. De website is overzichtelijk en goed leesbaar voor iedereen. Geen overbodige informatie, geen technische details, maar veel meer gericht op overzicht voor de klant en leden.

Het openbare gedeelte van de website is gericht op de klant die op zoek is naar een koor. Deze informatie wordt ondersteund door plaatjes, filmpjes, quotes en het repertoire.

Het gedeelte voor de leden is beschermd met het wachtwoord 'hertenstand'. Hier zijn belangrijke documenten en statuten te vinden, ter informatie. In dit deel van de website houden we elkaar ook, door middel van een blog, op de hoogte van leuke gebeurtenissen of verhalen zoals een samenvatting van het koorweekend met een paar foto's.

Je kan zelf aan de beheerder vragen of zij iets op het blog wil plaatsen, maar het kan ook zijn dat je door haar gevraagd wordt om iets aan te leveren/schrijven.

Houd de site dus in de gaten.

N.B. Natuurlijk hebben we ook nog de WhatsApp. Daar kunnen rechtstreeks berichten gedeeld worden. Als je veel foto's hebt die je rechtstreeks met mensen wilt delen doe je dat via eigen contacten (niet via de Hopeloos website en ook niet via WhatsApp ivm overbelasting).

Recent Posts
bottom of page